Vlonjati PROPOZIM surprizë për dekoratë “Turp i Kombit”, zbulon KUJT duhet t’i jepet

8 Korrik, 10:12

Një telefonues nga Selenica e Vlorës që u bë pjesë e programit “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv bëri një propozim surprizë duke thënë se Presidenca dhe Parlamenti duhet të krijojnë edhe dekoratën “Turpi i Kombit”. Zotëria tregoi edhe se kujt duhet t’i jepet kjo medalje.

Programe të tjera

Shiko të gjitha