Zgjedhjet e 14 majit, gazetaret e Report Tv rrëfejnë vështirësitë: Nga puna me orë të zgjatura te sakrifica për të votuar dhe vendimet e minutës së fundit (20 maj 2023)

20 Maj 2023, 22:49

Vajzat e forta që gjurmojnë lajmet në redaksinë e Report TV, na tregojnë anën e butë të tyre në “E ardhmja është vajzë” me Ermira Çaushollin. Pas një sfide të vërtetë siç janë zgjedhjet ato tregojnë përkushtimin e tyre ndaj punës, profesionalizmin dhe armët e tyre të forta në një terren të vështirë. Besarta, Keti, Pranvera, Daniela e Enxhi ndajnë me publikun emocionet e jetës së tyre personale. Rrëfime të pathëna ndonjëherë më parë dhe shumë surpriza që sollën lot gezimesh, do t’ju emocionojnë dhe mbajnë mbërthyer pas ekranit. Na ndiqni të shtunën, në Report TV, ora 21:00.Show less