Zv. Ministrja në piano, Gerta Loku e Albi Lushi me poezi, “Sonata e hënës” në një version për të mos u humbur

21 Janar 2023, 22:06

 Dy histori nga ato që të mbajnë mbërthyer pas ekranit vijnë sërish këtë të shtunë në “E ardhmja është vajzë” me Ermira Çaushollin
Eva Dori, gazetarja e njohur shqiptare tregon jetën e saj në 10 vitet e fundit në Amerikë dhe pëpjekjet e mëdha për të ruajtur fort traditën e kulturën shqiptare.
Gerta Cami, vajza duarartë, veshjet e së cilës kanë udhëtuar në të gjithë botën ndan me publikun rrugën e saj drejt suksesit. 
Një mbrëmje për të mos u humbur, me një mesazh nga e madhja ikonë e kinematografisë shqiptare Margarita Xhepa. Këtë të shtunë, ora 21:00 në Report tv.