• Opinion

  Kronikë e profileve të buta!

  Doktori tha unë sot jam muxhadehin i lirisë. Ata 3500 janë ishallah s'kemi mbete edhe ne aq pak.

 • Opinion

  'Sufja, Udri dhe Zupi me një klik përjashtuan 170 anëtarë të Këshillit', satira e Gjekmarkajt: Ditë të zeza e presin Ramën, po u bënë edhe 5-6 mbledhje si kjo

  Sufja, Udri dhe Zupi me një klik përjashtuan 170 e kusur veta nga Këshilli Kombëtar, i PD  zyrtare i dëbuan nga hija e vulës si lakmitaret nga...

 • Opinion

  Agron Gjekmarkaj: Lërini dënglat jo Jorida, jo Gazi, jo Basha, kryetar PD-je do zgjidhem unë

  Grimcë e çuditshme e një ditë monotone!  E kush se mban mend Bernard Banushin inxhinierin e shquar që vigjilonte mbi Lulzim Bashën në ditët e...

 • Opinion

  Kronikë e një ëndrre vere e halle të tjera!

  Majko ishte djersitur gjithë natën. Rrobat i pikonin çurg. Vetëm në të zbardhur iu qas një gjumë si kllapi. Nuk e mori vesh tamam sa fjeti po u...

 • Opinion

  Kronikë per ata që bien dhe ata që ngjiten - Ç'ndodhi sot në Kuvend

  Sot Kuvendin e nderoi Katalinë Novak, presidentja  hungareze e cila bukur na foli për vlerat e familjes dhe na keshilloi që të shtiem e mos të...

 • Opinion

  Koncert në fund të stinës dhe kronikë rrogash

  Të gjitha i kisha menduar por skenën që gjeta sot në korridorin e Kuvendit jo.

 • Opinion

  Katastrofa elektorale e opozitës është e pazakontë

  Katastrofa elektorale e opozites është e pazakonte në permasa deri ne kufijtë e asgjesimit por jo e pa paralajmeruar. Kryeqyteti, qytetet e medha,...

 • Opinion

  Gjekmarkaj: Kronikë e zhvillimeve dramatike

  E djeshmja nuk qe si të tjerat ditë. Vetëm Bela rrezatonte ngjyra. Në leshimin e ngadoshem ajo mbahej. Në rënien e pergjithshme nga zvogelimi i...

 • Opinion

  Depersonalizimi i deputetit

  Qysh kur në historinë e njerëzimit u shfaq shteti, bashkë me të erdhi edhe hierarkia e pagesa. Kjo vlen për rendin skllavopronar, feudal,...