Antonio Çakshiri

Antonio Çakshiri filloi karrierën e tij profesionale në vitin 2013 si gazetar dhe fotoreporter në kompaninë mediatike "Free & Fair Media Group", përkatësisht në Shqiptarja.com (web) dhe më pas në televizionin Report TV ku vijon aktualisht të jetë i punësuar prej rreth 6 vitesh.