'14 maji', shansi i artë për partitë e vogla (5 maj 2023)

6 Maj, 07:02

Në zgjedhjet lokale të 14 majit, përveç ‘betejës politike’ mes mazhorancës dhe opozitës për kryebashkiakët, një pjesë e fushatës është e përqendruar edhe tek sigurimi i votave për Këshillat bashkiakë. Partitë e vogla të djathta, janë angazhuar në këtë pjesë, për të arritur të kenë përfaqësues në këto këshilla bashkiakë në mënyrë që të kenë një pasqyrim të mbështetjes që kanë ato në popull

    Programe të tjera

    Shiko të gjitha

      Nuk u gjeten video për këtë program!

    Shiko të gjitha