25 vitet e muzikës 'Made in Bojken Lako'

26 Prill 2019, 12:23

Kantautori i njohur dhe mjaft i talentuar, Bojken Lako, me një karrierë 25 vjeçare në muzikë, në studion e programit 'Rreze dielli', ka folur për jetën e tij artistike dhe atë private, si dhe rreth projektit të tij të fundit muzikor, këngës 'Dance on the weekend'. Ai ka ndarë me publikun detaje rreth jetës së tij personale, jo vetëm në aspektin profesional, fillimeve të tij në muzikë, pse zgjodhi muzikën dhe pse është diplomuar për 'Regji arti', por gjithashtu biseda është ndalur tek marrëdhënia e tij disavjeçare e dashurisë me Semi Jaupin, si dhe marrëdhënia e tij e ngushtë me babain e tij të ndjerë, Bujar Lakon, humbjen e të cilit e ka përjetuar shumë vështirë

Programe të tjera

Shiko të gjitha