25 vjeçarja la Kanadanë e të fejuarin: Aty ka stres, shisja bukë e nuk isha e lumtur

12 Prill, 12:38

Elena Demçe është një vajzë 25 vjeçare nga Korça, plot ambicie dhe ëndrra për jetën. Ajo ka jetuar prej moshës 4 vjeçare jashtë Shqipërisë. Fillimisht, familja e saj emigroi në Greqi, e më pas u rikthye për të vazhduar gjimnazin në Korçë, por dëshira për një jetë më të mirë, detyroi familjen Demçe të emigronte sërish. Pas gjimnazit, Elena udhëtoi në Kanadanë e largët për të provuar ëndrrën kanadeze dhe sloganin "Yes you can", por ndryshe nga sa e kanë shitur të tjerët, për Elenën ky vend ishte jo siç e kishte përfytyruar. Ajo tregoi në studion e "Rreze Dielli", vështirësitë me të cilat u përball së bashku me të fejuarin. Puna si shitëse në një furrë buke, pavarësisht se nuk ishte ajo që donte, e mësoi të ishte e pavarur ekonomikisht dhe e frymëzoi sesi mund t'ia dilte të realizonte qëllimet që i vuri vetes. Një ditë ajo la gjithçka dhe u rikthye në Shqipëri, për të hapur biznesin e saj që lidhej me një kompani ndërkombëtare e po ashtu për të frymëzuar qindra të rinj sesi mund t’ia dalin të realizojnë qëllimet dhe ëndrrat e tyre.