A është zgjidhje mosbindja civile për të shpëtuar nga taksa në Rrugën e Kombit

6 Prill 2018, 09:29

Debati për taksën në Rrugën e Kombit në Emisionin Rreze Dielli në Report TV me gazetaren Esiona Konomi dhe avokatin Adriatik Lapaj

Programe të tjera

Shiko të gjitha