Analiza EPIKE e korçarit për policët, MJEKËT e profesorët: Shërbejnë sipas BINDJEVE poltike

4 Gusht, 10:00
  1. Në programin e mëngjesit “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv një telefonues nga Korça mori në analizë tre profesione. Zotëria foli për policët, mjekët dhe profesorët apo pedagogët. Ai tha i bindur se të treja këto kategori shërbejnë apo punojnë sipas bindjeve politike dhe u shërbejnë vetëm atyre njerëzve që janë në krahun e tyre politik.

Programe të tjera

Shiko të gjitha