'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e mërkurë 12 qershor 2024

12 Qershor, 08:22 | Përditesimi i fundit: 2024-06-12 08:22:40

 

Titujt e gazetave për sot, nga vula që vulosi fundin e PD-së te Saliu,vula dhe drejtësia e deri tek si do të përzgjidhet lista e deputetëve të PS-së.