Arlinda Dudaj: Çfarë nuk të vret të bën më të fortë! Dy librat që duhet të lexoni

25 Mars, 10:26

Për botuesen Arlinda Dudaj periudhën e karantinimit në shtëpi duhet ta shfrytëzoni për reflektim dhe leximin e librave.

I pari që ajo rekomandon është “Ferri" i Dan Broën ndërsa i dyti “E gjitha jetë" e Fabio Volo dhe tregon i përshtaten kaq mirë situatës këto dy libra.

  •  

Programe të tjera

Shiko të gjitha