Art në karantinë, Riana Hida ‘transformon’ murin e shtëpisë

13 Prill, 13:11

Inxhinierja tekstile Riana Hida ka vendosur që gjatë ditëve të karantinimit të jetë më kreative.  Ajo ka ‘transformuar’ murin e shtëpisë së saj, duke i dhënë më shumë ngjyra me anë të një pikture murale.

Mbase ideja e inxhinieres mund t’ju shërbejë dhe ju.

Programe të tjera

Shiko të gjitha