Balerina Isida Mollaymeri: Për një artist liria është e shenjtë! Qëndrimi në shtëpi është sfidë, por do ia dalim...

1 Prill 2020, 11:34

Balerina Isida Mollaymeri nëpërmjet një video mesazhi ka thënë se ndonëse për një artist është e vështirë të qëndrojë në shtëpi, pasi liria është dicka shumë e rëndësishme për të, është koha që kjo sfidë e vështirë të përballohet. 


Ajo bën thirrje të qëndroni në shtëpi, të lani duart dhe të respektoni distancimin social. 

Programe të tjera

Shiko të gjitha