Biznesmeni në Sarandë sulmohet nga qeni, ‘pastori belg’ vrapon dhe e kafshon në këmbë

19 Maj, 14:04

Një biznesmen në Sarandë është frikësuar nga një qen i rracës pastor belg që vrapoi duke iu hedhur përpara. Duke qenë se u tremb nga sulmi, biznesmeni Nexhip Sulejmani vrapoi për ta shmangur por qeni shkoi pas tij dhe e kafshoi në këmbë.

Kategori të tjera