Bujqësia dhe blegtoria në Baldushk

12 Korrik 2020, 19:50

Bahri Harizi, specialist i bujqsisë në njësinë administrative, fleët mbi koston e lartë të prodhimit dhe mungesën e rimbursimit të karburantit si faktor në rritjen e kostos së produkteve bujqësore dhe blegtorale.

Programe të tjera

Shiko të gjitha