Veri Jug - Stanet e Kaninës (19.05.2024)

19 Maj, 14:02

 

Veri Jug ka shtegtuar në stanet e Kaninës dhe është takuar me barinjtë e familjes Zanaj, që rrëfejnë trashëgiminë e një punë prej qindra vjetësh në fshatin e tyre. Pilo Zanaj mes deleve dhe dhive, doktorja e shkencave Aulona Veizi, si punonjëse e Bashkisë Vlorë, pranë blegtorëve dhe barinjve, Bareq Sadiraj kryetar I fshatit gjithashtu lart, në stane. Ndiqni reportazhin “ Stanet e Kaninës” nën moderimin e gazetarit Agim Pipa.