Veri Jug - Blegtorët e Kaninës

19 Maj, 14:01

 

Doktorja e Shkencave Aulona Veizi, drejtoreshë dhe në departamentin e Bujqësisë në Bashkinë e Vlorës, tregon për zhvillimin e blegtorisë në kullotat e Kaninës dhe përmbushjen e kërkesave për marjen e statusit “Blegtorët në shtegtime” nga UNESCO.