Veri Jug - “Ullinjt në lule në fshatin Xherie” (12.05.2024)

12 Maj, 14:13

“Ullinjtë në lule në fshatin Xherie” - kështu e kemi titulluar reportazhin e së djelës. Mbi 1 milion rrënjë ullinj në gjithë Dumren, 100 mijë prej të cilëve janë mbjellë vetëm në fshatin Xherie. Bujqve dhe fermerëve të ullishtave ju vjen në ndihmë agronomi Shefqet Hysa me këshilla mbi shërbimin e bimës së ullirit në stinën e pranverës. Njihuni edhe me punën dhe investimin e familjes Bullari në 3500 rrënjë ullinj dhe pritshmërinë e prodhimit në stinën e vjeljes. Nën moderimin e gazetarit Agim Pipa, të djelën, premierë, ora 13.30!