Veri Jug - Blegtoria si mundësi jetese

19 Maj, 14:02

 

Bariu dhe fermeri I vogël Pilo Zanaj rrëfen për traditën e trashëguar të blegtorisë prej qindra vjetësh në fshatin e tij, në Janinë. Si dhe për disa prej shqetësimeve të blegtorëve në atë zonë.