Patatet e Divjakës (26 maj 2024)

26 Maj, 14:37

 

Ju propozojmë të shkojmë në Divjakë miq, ose në Arnisën e lashtë. Atje ku punët e stinës arrijnë kulmin me shkuljen e patates, një ndër më të mirat për shijen e mrekullueshme, eksportuar në shumë shtete të Europës. Josif Gorrea kryebashkiaku I Divjakës na njeh fillimisht me punën e fermerëve dhe bujqve, që të gjithë të barabartë për Bashkinë. Më pas shkulja e patates në arat e familjes Kruti. “Pataja e Divjakës” përmes ekranit të televizionit të familjeve tuaja Report Tv, nën moderimin e gazetarit Agim Pipa.