Bukëfiqe nga zonja Albana

19 Qershor, 11:59

Bukëfiqe

Përbërësit:

  • Fiq të thatë
  • Disa pika uthull

Përgatitja:

Fiqtë e thatë i zbusim në ujë. I presim me thikë imët. E lëmë si masë të mpikset dhe më pas i japim formë të rrumbullakët petashuqe.