Çajrat anti-viralë, cilët të konsumojmë këtë periudhë? Flet agronomi Zef Gjeta

2 Prill, 10:55

Agronomi Zef Gjeta ka listuar llojera cajrash qe mund te konsumohen ne kete periudhe. Gjeta rekomandon te konsumohen 4 çajra në ditë. "Çajrat e malit janë të mirë, të dafinës, cajrat me gjethen e ullirit sidomos për diabetikët dhe ata që vuajnë nga tensioni i lartë. Mund të konsumojnë çajrat, por edhe ti lëmë për atmosferën e shtëpisë, që avulli të shpërndahet në shtëpi, duke ndihmuar lehtësimin e frymëmarrjes. Edhe cajrat me fruta pylli janë të rekomanduara, një prej cajrave duhet të jetë patjetër me fruta pylli."

Programe të tjera

Shiko të gjitha