Ç’po ndodh në shkollat tona? Fëmijë që ushtrojnë dhunë e kërcënojnë mësuesit. A duhen përjashtuar?

16 Shkurt, 16:01

Fëmijë problematikë dhe të padisplinuar janë një sfidë që shkollat dhe familjet përballen në ditët e sotme. Çfarë po ndodh në shkollat tona? Si duhet gjetur një rrugëzgjidhje ku fëmijë të caktuar shkelin rregullat dhe bëhen problem për fëmijët e tjerë dhe për zhvillimin normal të orës së mësimit, çfarë duhet të bëjmë? Eshtë faji i familjes apo i shkollës? Flasim në studion e “Rreze Dielli” me Marjeta Manja, mësuese dhe nëndrejtoreshë e Gjimnazit Qemal Stafa, Raina Kovaçi, analiste e çështjeve sociale dhe njëkohësisht gjyshe, si dhe Marsi Simo, sociologe.