Dhimbjet e gjurit, ushtrimet që na ndihmojnë në qetësimin dhe trajtimin e problemeve të ndryshme

23 Nëntor 2023, 14:25

Sot në 'Rreze Dielli' diskutuam për dhimbjet e gjurit, pavarësisht moshës apo gjinisë të gjithë kemi përjetuar në jetën tonë dhimbje të gjurit. Cilët janë shkaktarët dhe faktorët që ndikojnë në dhimbjet e gjurit sipas moshës së caktuar? Cilat janë shqetësimet kryesore dhe sa ndihmon fizioterapia në lehtësimin dhe trajtimin e dhimbjeve. Së bashku me fizioterapisten Ledina Nikolla tregojmë këto faktorë dhe gjithashtu ndajmë historinë e Reili Zefi, i cili edhe pse vetëm 17 vjeç, ka përjetuar një shqetësim të tillë dhe është duke zhvilluar fizioterapi bashkë me Ledinën për t'a ndihmuar në trajtimin e dhimbjeve të gjurit.