Doni flokë plot shkëlqim dhe shëndet? Olti Shulla përgatit 3 maskat më të mira me produkte shtëpie

14 Qershor, 12:46

Vera dhe kujdesi ndaj flokëve, Olti Shulla na tregon sesi duhet të përkujdesemi për flokët sidomos për vajzat që ndryshojnë herë pas here ngjyrat e flokëve. Flasim dhe për trendet e ngjyrave këtë vit, gjithashtu Shulla jep këshilla mirëmbajtje për djegien e majave dhe sidomos çfarë duhet të bëjmë përpara se të shkojmë në plazh. Parukieri i njohur në kryeqytet na përgatit në studion e “Rreze Dielli” dhe tre maska në kushte shtëpie me produkte natyrale për flokë gjithë shëndet që shkëlqejnë, pa yndyrë, zbokth, pa maja të djegura dhe mënyrë e duhur sesi duhen aplikuar maskat në flokë.