Dr Imami Ahmed Kalaja: Ja si nisi rruga ime drejt besimit dhe bamirësisë

29 Prill, 11:17

Ka qenë viti 2003 kur ka nisur për herë të parë drejt misionit të bamirësisë. Djegia e një banese diku jashtë Tirane, ka qenë indicia e parë për Dr. Imam Ahmed Kalanë, I cili prej tashmë 17 vitesh është pjesë e misionit për të ndihmuar njerëzit në nevojë.

Programe të tjera

Shiko të gjitha