E mori në krahë dhe i kënduan njëri-tjetrit, Merita Halili dhe Raif Hyseni ekskluzivisht në “N’kohë”: Në qershor vijmë për koncertin recital!

23 Prill, 21:58

Rock, Jazz, House, por në fund të gjithë shqiptarët i bashkon muzika popullore, dhe Merita Halili me bashkëshortin e saj, Raif Hyseni janë personifikim i traditës së bukur shqiptare, e që kanë arritur ta përçojnë mbarë botën!

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha