Ened Mato, punishtja e biçikletave

14 Qershor, 19:22

Ened Mato, lideri i lëvizjes Ecovolis, flet mbi nismën e prodhimit të bicikletës së parë shqiptare, në një punishte modeste këtu në Tiranë. Skicat, ndërtimi i trupit të bicikletës, ruajtja e fortësisë si garant për cdo biciklist dhe puna në grup me disa djem të talentuar brenda lëvizjes EcoVolis.

Programe të tjera

Shiko të gjitha