Fizioterapisti Endrit Mone: Katër ushtrime që ju përmirësojnë frymëmarrjen

17 Prill, 11:34

Fizioterapisti Endrit Mone rekomandon disa ushtrime që së pari ju ndihmojnë në sistemin e frymëmarrjes në këto kohë, ku sipas tij shumica e njerëzve po preken nga parazitizmi në karantinë. “Të gjitha moshat janë prekur nga parazitizmi dhe mundohen ta mbajnë jetën në aktivitet. Brenda kushteve të shtëpisë ka mjete rrethanore për të bërë ushtrimet minimale, por do këshilloja që të nisnit nga pjesa e frymëmarrjes, por pjesa e ushtrimit të frymëmarrjes do ndihmonte këdo. Ajo që do doja të thkesoja janë katër ushtrime të thjeshta që gjithsecili do t’i bënte në shtëpi.” ndërkohë i demonstron ato në emisionin “Rreze Dielli”.

Programe të tjera

Shiko të gjitha