Gazetarja Elsa Ymeri: Skeptike për kinematografinë shqiptare! (Lista me filmat e huaj që mund të shikoni në karantinë)

3 Prill, 13:00

Në ditët e karantinimit, filmat janë ndër shoqëruesit tanë besnikë, megjithatë shumë prej nesh kemi vendosur t'i besojmë kinematografisë botërore e të lëmë më në hije atë shqiptare. Gazetarja Elsa Ymeri, njohëse shumë e mirë e kinematografisë thotë se është skeptike për filmat shqiptarë të viteve të fundit dhe se në karantinë nuk ka preferuar të shohë të tillë. I vetmi që vlerëson është seriali "Kuqezi". 

"Filmat shqiptarë më pëlqejnë. Jam skeptike dhe me rezerva për prodhimet e viteve të fundit, megjithatë një nga serialet shqiptarë të kohëve të fundit që do sugjeroja është 'Familja Kuqezi'. Ka një humor organik, fin, elegant, aktorët kanë një kimi të jashtëzakonshme me njëri tjetrin dhe nëse doni të shihni një prodhim shqiptar të denjtë, 'Familja Kuqezi është e jashtëzakonshme dhe duhet parë.". shprehet gazetarja. 

Programe të tjera

Shiko të gjitha