Gëzim Paja, liqeni i Seferanit

19 Korrik, 18:41

Gëzim Paja, biznesmeni i vogël që administron liqenin e Seferanit, dalja në gjueti dy tre herë në javë dhe një informacion për turistët mbi karakteristikat e liqenit të Seferanit.

Programe të tjera

Shiko të gjitha