Gjella me presh më ka ndihmuar shumë! Miklovan Zeqo: Ja si fitova vendin e punës në Gjermani

8 Prill, 11:31

Nga Gjermania, shefi i kuzhinës Miklovan Zeqo ka folur në një lidhje skype në emisionin “Rreze Dielli” për situatën e krijuar nga koronavirus atje. Kur punon prej disa kohësh atje, Zeqo tregon si e ka fituar vendin e punës në vendin evropian që e synojnë shumë shqiptarët.

Ai shprehet se punën në Gjermani e fitoi në sajë të gjellën me presh që gatoi në Master Chef1.

Unë në Gjermani jam falë gjellës me presh që kam bërë në Master Chef. Zotëria ku punoj është nga Shqipëria. Më ka ndjekur në TV dhe më ka shkruar kur isha në Vlorë, për këtë gjellë. Më shkruajti që të punoj në Gjermani. Dhe pranova, kështu lindi, erdhi ofertë e mirë dhe unë shkova”

Ndërkohë ai thotë se gatimin në shtëpi ia ka lënë në dorë gruas dhe shijon gatimet e saj.

Programe të tjera

Shiko të gjitha