Gjimnazisti: Provimet e maturës nuk janë aq të thjeshta, shfrytëzoni kohën në shtëpi për të studiuar

2 Prill 2020, 10:51

Në emisionin "Rreze Dielli" në Report Tv herë pas here janë transmetuar video mesazhe nxënësish të cilët ndonëse shkollat nuk janë mbyllur, vazhdojnë të zgjerojnë dijet e tyre edhe të vetëkarantinuar. 
Gjimnazisti Mario Krajka thotë se këtë kohë po e shfrytëzon për tu përgatitur për provimet e maturës si dhe për tu argëtuar nëpërmjet 'sfidave' të ndryshme në rrjetet sociale. 

  •  

Programe të tjera

Shiko të gjitha