‘Gruaja e vitit’ në Florida, ja cilën zgjodhën shqiptarët e Amerikës

21 Maj, 13:16

Shqiptarët në Florida zgjedhin Elsa Muçën si 'Gruaja e Vitit'. Biznesmenia nga Tepelena rrëfen jetën në Amerikë dhe rolin në ndihmë të grave shqiptare. Endrra e saj është të kthehet në Tepelenë dhe të investojë aty në arsim dhe shëndetësi.