Habit arkitektja: Ja çfarë do ndodhë me perdet, dyet e kamufluara do bëjnë namin, ja sesi

27 Shkurt, 13:39

Arredimi i dyerve të fshehura është një trend i rritur në popullaritet për shkak të përparimeve në teknologji dhe dizajn, dhe për shkak të nevojës për zgjidhje të përshtatshme për hapësirat e vogla. Në studion e "Rreze Dielli" me Anila Hetoja, interior design, tregojmë cilat janë disa nga trendet kryesore të arredimit të dyerve të fshehura, pse perdet tashmë kanë dalë jashtë mode, si dhe japim disa këshilla arredimi për ambjentet e shtëpisë, por dhe një tualeti modern si një sallon bukurie. Gjithashtu Anila na tregon dhe çfarë lulesh të mbajmë në shtëpi për një jetë sa më të shëndetshme.