Jeta e një aktori brilant! Rrëfimi gozhdues i Mirush Kabashit 1 vit më parë në Report Tv!

5 Dhjetor 2023, 08:57

Aktori i mirënjohur Mirush Kabashi ka ndërruar jetë në moshën 75-vjeçare. Artisti i cili me artin dhe talentin e tij arriti të prezantoi gjuhën shqipe dhe artin tonë në skenat më prestigjioze duke vjelë në të njëjtën kohë dhe vlerësimet maksimale nga personalitetet e ndryshme.