'Jo në parlament, por në burg!' Revolta e qytetarit për disa nga deputetët e zgjedhur, propozimi për pagën

9 Maj, 12:57

Një nga qytetarët që mori pjesë në emisionin e mëngjesit “Shtypi i ditës dhe Ju” nënvizoi se se disa prej deputetëve të zgjedhur nuk duhet të jenë në Parlment, por në burg sepse kanë kryer shkelje të ligjit. Ai propozoi edhe që të mos u jepen pagat atyre që nuk shkojnë në 4 seanca parlamentare sepse ata paguhen nga taksat e shqiptarëve. 

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha