Kanioni i Langaricës, mes shkëmbinjve e ujërave termale! Destinacion për aventurierët e të apasionuarit pas natyrës

17 Korrik 2022, 09:48

Kanioni i Langaricës, gati 15 km në verilindje të qytetit të Përmetit konsiderohet si një ndër pasuritë natyrore dhe të veçanta që ka Shqipëria e jugut.  Pjesë e  Parkut Kombëtar “Bredhi i Hotovës”- Dangëlli, kanioni me gjatësi afro 5 km ofron një pamje spektakolare mes shkëmbinjve dhe ujërave termale.