Këngëtarja Denisa Gjezo: Po kalojmë një periudhë të vështirë, ndiqni rregullat bazë!

27 Mars, 10:52

Duke uruar që video mesazhi i saj t'ju gjejë sa më mirë pranë të dashurve tuaj, këngëtarja e muzikës popullore Denisa Gjezo thotë nëse respektojmë rregullat kryesore të qëndrimit në shtëpi dhe mbajtjes së higjienës personale, shume shpejt do mund të përqafojmë pa frikë njerëzit që duam.

Programe të tjera

Shiko të gjitha