Kokë më kokë me Luizin? Ja kë do përballë Ilir Shaqiri

18 Mars 2023, 21:25

Në shpellën e Pëllumbasit me Ilir Shaqirin. Një intervistë në shpellë dhe shumë të vërteta me gazetarin Ermal Qori