Kujdesi pas të 40-ave /A fillon jeta në këtë moshë? Ja përgjigjet pikante të të ftuarve…

13 Qershor, 13:07

Cilat janë vitet më pak të lumtura në jetën e një njeriu? Kur fillon vërtet lumturia? Shprehja “Jeta fillon 40 vjeç” na ka shoqëruar gjithmonë dhe të besuarit apo interpretimet rreth vërtetësisë kanë ndryshuar me kalimin e moshës… Por duket se studimet e shtyjnë akoma më tej këtë kufi “të të jetuarit” e jo pak, por një dekadë më shumë. Një studim i kryer nga Instituti Australian për Studimin e Familjes ka hedhur poshtë thënien e vjetër se “jeta fillon 40 vjeç”. Në fakt, sipas studimit, jeta fillon 50 vjeç. Për këtë temë që ngjall shumë diskutime, por dhe për kujdesin pas të 40-ave, flasim sot në “Rreze Dielli” me tre të ftuarit tanë, Tea Dupi, Influencer, trajneren e fitnesit Erilanda Bakalli dhe fotografin Sonny K.Elson.