Ky është mëngjesi ideal! Po ju çfarë hani? Hidhini një sy çfarë sugjeruan të ftuarit në Rreze Dielli

5 Qershor, 13:42

Mëngjesi është vakti më i rëndësishëm. Duke qenë vakti i parë pas zgjimit, ai duhet të na japi energji të mjaftueshme për të gjithë ditën si dhe të gjitha sfidat që na presin. Çfarë konsumojmë për mëngjes? Të ftuarit ne studion e “Rreze Dielli”, Linda Pano, Anila Hetoja, Bona Miekley dhe Altin Prenga nga ‘Mrizi i zanave’ na tregojnë mëngjeset e tyre dhe ritualet më të zakonshme që i shoqërojnë ato. Si kanë ndryshuar ndër vite mëngjeset tona? Ndërsa nëpërmjet një lidhje skype nga Firenze, Itali, Lulzim Vulashi, Amadea Stefa nga Austria dhe Katerina Petro nga Uruguai, shqiptarët nëpër botë na tregojnë rreth mëngjeseve tradicionale të vendit ku jetojnë. A përshtaten ata me traditën ushqimore apo gatuajnë traditat shqiptare?