Ledia Sulaj: Dua të flas si balerinë dhe artiste! Janë ditë të vështira për të gjithë globin...

2 Prill, 10:49

Balerina Ledia Sulaj është shprehur se koronavirus ka shkaktuar një situatë të pazakontë në të gjithë botën, ashtu sikurse edhe në vendin tonë dhe bën thirrje që të qëndroni në shtëpi. Megjithatë qëndrimin në shtëpi ajo thotë që ta shfrytëzoni edhe për tu argëtuar. 

Programe të tjera

Shiko të gjitha