Lei Kraja: Shikojeni gotën gjysmë plot, jini kreativë dhe dhuroni dashuri!

2 Prill, 10:48

Bukuroshja Lei Kraja në një video mesazh sensibilizues thotë se kohën tëbyllir në shtëpi duhet ta shohim me pozitivitet dhe ta shfrytëzojmë për të bërë gjërat që si bënim dot më parë. 
"Ndodhemi në ditë të vështira, por duhet ta shohim gotën gjysmë plot. Reflektoni, lexoni dhe bëni gjërat që nuk i keni bërë kur ju ka munguar koha" shprehet ndër të tjera prezantuesja e emisioneve sportive. 

Programe të tjera

Shiko të gjitha