Lorela Lazaj, peshkatarët e lagunës

21 Qershor, 16:53

Në dalanin e madh të lagunës së Nartës, takim me peshkatarin Janaq Xhaxho, banor nga fshati Nartë, njeriun që punon në det qysh se ishte fëmijë dhe zanatin e peshkatarit e ka trashëguar nga të parët e tij.

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha