Mark Zefi, kështjella romake e Kastrum Vidit

26 Korrik 2020, 16:32

Mark Zefi, studjues dhe mësues I vjetër pëershkruan kështjellën e lashtë romake të Kastrumk Vidit në zonën pranë Vaut të Dejës. Elementë të jetës së qytetit kështjellar të Kastrum Vidit dhe hipotezat se Gjergj Kastrioti Skënderbeu është nga treva e Mirditës.

Programe të tjera

Shiko të gjitha