Martina Doda, Artizanat Mirdita

5 Korrik, 21:13

Drejtuesja e Qendrës së Artizanatit "Mirdita" flet për krijimin e një punishteje ku qepen veshje popullore të trevës së Mirditës. 15 puntoret duararta dhe prodhimet e tyre që pëlqehen nga turistë vendas dhe të huaj.

Programe të tjera

Shiko të gjitha