Martina Tuci, veshjet si art shekullor në Mirditë

5 Korrik, 17:12

Mjeshtra 81 vjecare Martina Tuci flet nga shtëpia e saj, një studio e improvizuar artistike, ku ajo rrëfen pjesë nga jeta dhe puna për qepjen e veshjeve për gra, burra dhe fëmijë në trevën e Mirditës.

Programe të tjera

Shiko të gjitha