Maska me kafe dhe ujë do t'ju bëjë 20 vjeç! Fytyrë pa pore plot shkëlqim /Një truk në garderobë...

9 Prill, 14:44

Në rubrikën “Bëje vetë” me Albana Barçi ndajmë disa këshilla dhe truke, tregojmë ‘sekretin’ si të varim palltot e gjata që mos të na zënë shumë vend në garderobë. Gjithashtu realizojmë një maskë dhe një skrab me zero kosto, tepër praktik me produkte që të gjithë i kemi në shtëpi për një fytyrë plot shkëlqim, të hidratuar dhe pa pore.